Försäljning 2:a, La Havana, La Habana, Kuba, Calle Almendares ente Benjumeda y Desague

Försäljning - Cod. 30672

  • Typ: 2:a
  • Område: 70 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Havana Lägenheter till salu
Beläget i den kommunala delen av "Plaza de la Revolucion" på Calle Almendrares mellan Benjumeda och Desague gator. Detta centralt belägna lägenhet har två sovrum och ett badrum med gott om vardagsrum och matplats och inkluderar en balkong mot gatan.
Sovrummen är 4x4 meter och har moderna möbler och sängar och varje är luftkonditionerade medan badrummet är en stor 6x4 meter och totalrenoverats med moderna utföranden, däribland ny toalett och handfat. Utmärkt verktyg betyder kallt och varmt vatten kör 24/7 och el är alltid på.
 Köket är 6x4 meter och utrustade med moderna sten / marmor bänkskivor med barstolar, en spis med ugn, kylskåp, frys och en modern 8 kg kapacitet tvättmaskin.
Den moderna vardagsrummet innehåller nya soffor, sidobord och lampa och har en platt-TV med nya moderna Panasonic ljudsystem.
Helt renoverat inifrån och ut, inklusive nya kakel golv, mattor område, ny färg och ny LED-belysning i hela gör detta centralt belägna lägenhet en nyckelfärdig semester plats, en semester hyra eller hemman för dig eller någon närstående. Gångavstånd till La Plaza de la Revolucion, National Omnibus Terminal, Jose Marti Memorial Park, den ikoniska Coppelia Ice Creamery, Carlos III Plaza Mall, Calixto Garcia sjukhus, universitetet i Havanna, Kuba nationalteater, den latinamerikanska Stadium och Malecon. Ett utmärkt tillfälle att äga en ren och modern lägenhet i hjärtat av Havanna!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB