Försäljning Exploateringsmark, habana del este, La Habana, Kuba, calle final No. 19 entre calle 78 y Carretera de Casablanca

Försäljning - Cod. 38897

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 249 m²
  • Antal rum: 2 1/5
  • Våning: 1

Jag säljer arbete under uppförande i Antonio Guiteras-avdelningen i Havanna del Este. Arbetet ligger i grunden, redo att smälta skor, och alla tärningar och axlar (20) är gjorda. Fastigheten är i ordning tillsammans med byggprojektet, inklusive bygglov också i ordning, alla registrerade och godkända av bostäder och fysisk planering. Fastigheten består av 259 kvadratmeter (PLUS, som vill veta varför PLUS ska kontakta) och hela omkretsen är stängd med block och grindar, har ljuspolen installerad av elbolaget med redan dedikerad nedrör för det framtida huset med 220v och 110v, förbunden med vatten redan installerat med mått ¾, inkluderar jag också allt stål och hoops som används till skon, plus en fibercementtank på 1000lt "Jag tror", jag vet inte exakt kapaciteten men det är av de största, lämnar jag också den lilla sand som jag inte vet hur mycket den är, men lite sten, kanske 2-3 meter sten.

P.S. vem vill ha mer information som egendomsdokument, projektlicens eller fler bilder som ber mig om e-post eftersom det är svårt att lägga så många bilder här.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB