kuba.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Kuba

Fastighet till salu på Kuba

Kuba är en östater i Karibien under den kommunistiska regimen med vita stränder och tobaksfält, vars roll är viktig vid produktionen av landets legendariska cigarrer. Huvudstaden Havana kännetecknas av pastellfärgade hus, bilar från 1950-talet och spansk kolonial arkitektur i Gamla Havana, 1600-talets historiska centrum. Republiken Kuba är en karibisk skärgård, belägen mellan Karibiska havet, Mexikanska golfen och Atlanten. I norr finns USA och Bahamas, i väster Mexiko, i söder Caymanöarna och Jamaica och i sydöstra Haiti.

I vilket fall som helst talar vi om en stat där den kommunistiska regeringen, som har varit i regeringen i över 50 år, fortsätter att styra ekonomin på en ganska utbredd nivå, trots de senaste öppningarna, som dock förväntas få konsekvenser för allas liv dagarna i en ganska långsam takt.
Fram till början av 90-talet var det omöjligt att köpa en fastighet till salu på Kuba för dem som inte varit bosatta och / eller kubanska medborgare.

Sakerna har förändrats, även om det inte är i det radikala sättet vi kan förvänta oss, särskilt efter ledning av Raul Castro, verkar landet vara avsett att överge stängningspolitiken mot utländska investeringar som hade karakteriserat det från revolutionen till nutiden.

Att köpa en fastighet till salu på Kuba och bo på Kuba är fortfarande inte lätt och det är fortfarande en operation som omfattas av mycket speciella begränsningar.

Oavsett om du vill köpa fastigheter till salu på Kuba, att bo på ön eller du vill göra en investering, är det bra att du vet allt vi ska se i följande artikel.

Miramar och Siboney är de två kvarteren som på 90-talet byggdes i huvudstaden Havana för att tillåta utlänningar att köpa sin egendom.
Det är ett område där det finns praktiskt taget alla ambassader i världen som har en representation på Kuba och där den stora delen av diplomatpersonalen också bor.

För att slutföra bilden hittar vi också en utländsk entreprenör som äger ett hus i ett av dessa två kvarter.

Dessa är två kvarter där utlänningar kan köpa en fastighet till salu på Kuba, eftersom de är områden som omfattas av särskild lagstiftning.

Problemet är att de som vill köpa ett hus i dessa två bostadsområden måste komma i kontakt med en utlänning som innehar de kungliga rättigheterna och köper den, eftersom det inte är möjligt för utlänningar att köpa hus eller andra byggnader från kubanerna .
Den inducerade bristen har ansträngt uppåtgående priser, och för en mycket vanlig lägenhet spenderar du siffror från cirka 150 000 euro, priser som absolut inte är ute på marknaden på den kubanska ön.

I ovannämnda distrikt har Miramar och Siboney lämnat byggnaderna, med det vanliga undantaget som tillåter utlänningar att köpa en fastighet till salu på Kuba utan någon form av problem.

Det är verkligen frestande möjligheter, eftersom de är lägenheter i mycket nya bostadsrätter byggda med goda kvalitetsstandarder, som också garanterar gemensamma områden som pooler, bastur och gym, och som också har vaksamhet vid ingången, som i ett land med en viktig brottsfrekvens är alltid ett plus som säkert måste beaktas.

Man bör också betrakta det faktum att de två stadsdelarna är mycket urbana, där det finns liten kubansk ande och där du leder ett liv som mycket liknar det som skulle ske på en plats i södra Spanien.

Det är dock ett land där fattigdomen fortsätter att producera hela stadsdelar i fara, både för turister och för boende.

Det är alltid bättre att ta hänsyn till den situation som beskrivs och välja en barrio (de så kallade kubanska spanska kvarteren heter) som passar dig och din familjs säkerhet om du har bestämt dig för att köpa en fastighet till salu på Kuba.

  •  
    Flytta till Kuba: den kompletta guiden

    Inse det: du har också drömt ens för en stund att ge upp allt och flytta till en drömplats. Hur många gånger råkade det inte vara extatisk framför en skylt som visar en underbar karibisk strand? Solen 365 dagar om året, det perfekta klimatet för dem som älskar sommaren, orörda och färgglada platser, ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 38626

Försäljning Hus, Kuba, Cienfuegos, Cienfuegos, Ave 52 nro 3318 entre 33 y 35

336,224.00SEK
Försäljning
Hus

115 m²
Platsen ett kvarter från Prado och en från Boulevard Fri tallrik och hög stav Det kan förlängas Legitimationen i regel Rum, kök, matsal, hall och ...
Cod. 38594

Försäljning Exploateringsmark, Kuba, La Habana, habana del este, Calle 7 entre B y C

Reserved negotiation
Försäljning
Exploateringsmark

274 m²
Till salu mark på 274,51 m2 i Alturas de Boca Ciega, steg från den vita sandstranden och kristallklart vatten. Urbanized land (el och vatten), omgiven...
Cod. 38469

Försäljning 3:a, Kuba, La Habana, Vedado, G y 23

794,215.21SEK
Försäljning
3:a

105 m²
EXCEPTIONAL zon av Havana, i Vedado. I sin helhet Rampa, G och 23. Central, rymlig, fräsch och ljus 1 lounge och 1 matsal med stora fönster / balk...
Cod. 38383

Försäljning 3:a, Kuba, La Habana, Vedado, Calle 25 entre Infanta y O

1,576,050.00SEK
Försäljning
3:a

62 m²
Lägenhet i byggnad 1940. Beläget i Vedado-distriktet, nära hotell, nattklubbar och restauranger. Parkeringsplats i villaen. Helt renoverat.
Cod. 38326

Försäljning Villa, Kuba, La Habana, Playa de l'Este, Calle primera 50409

9,456,300.00SEK
Försäljning
Villa

250 m²
La Casita ligger i Playa del Est i Guanabo, några minuters bilfärd från Habana Vieja, 45 minuters bilresa från flygplatsen José Martìn och 1h43 minute...
Försäljning av ett hus som ligger i distriktet Miramar-playa i Havanna. Beläget 7 minuters promenad från kusten, i den berömda distriktet bostads amb...
Cod. 38203

Försäljning 3:a, Kuba, La Habana, Marianao, calle 47 e 76 y 78

373,748.33SEK
Försäljning
3:a

75 m²
apt 1 våning med balkong tak 2 rum kök bar matsal mycket rymlig
underbart hus byggt italiensk stil i ett känt bostadsområde i Santiago de Cuba.It är en villa med 3 rum och tre badrum, med terrass och liten loggia, ...
Cod. 38046

Försäljning 4:a, Kuba, La Habana, Vedado, Paruqe WILFREDO LAN

1,344,896.00SEK
Försäljning
4:a

125 m²
Det säljs högt av biplanta i Vedado, det elektriska systemet i hela det nya huset, köket och badrummet reformeras. 3 sovrum, vardagsrum, portal, matsa...
Cod. 37971

Försäljning Hus, Kuba, Pinar del Río, VIÑALES, Calle Orlando Nodarse #50

2,101,400.00SEK
Försäljning
Hus

300 m²
2 hus på 6 rum i Viñales, Pinar del Río, mycket rymligt hus med många utrymmen tillgängliga. Låt oss börja !! Det är möjligt att parkera två stora bil...
1 / 10
Karta, prisutveckling och statistik
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB