Försäljning 4:a, Playa de l'Este, La Habana, Kuba, calle 11 playas del Este

Försäljning - Cod. 41163

  • Typ: 4:a
  • Område: 160 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: terra

Casa Cuba - Havanna i Playa de l'Este 900 meter från den vackraste stranden i Havanna. 3 km från Guanabo och 12 km från Havana Center. Underbart hus med stor trädgård.
Bostäderna ligger i ett komplex av cirka 70 hus, byggda av ett italienskt företag. Lägenheten har en stor pool, bar, gym, butiker, concierge, 24-timmars säkerhetstjänst.
Lägenheten till salu, på 150 kvadratmeter (härrör från sammanslutningen av två separata och lika lägenheter på 75 kvadratmeter; lätt återföras till två separata enheter) ligger på bottenvåningen, i ett hörnläge och med en fantastisk havsutsikt från varje rum. består av 4 sovrum elegant inredda med mycket vacker och robusta möbler i rent trä (indonesiska teak) och värdefulla tillbehör, 2 badrum med dusch, 2 garderober, ett förråd, utrustad tvättstuga, Splendid inbyggt kök med ytbehandlingar och topp i marmor, stort vardagsrum inredda i varje detalj, kvalitet och värde finish (bilderna visar dessa uppgifter).
Alla apparater är av den senaste generationen: (Kylskåp med frys, 40-tums LED-TV med satellitanslutning, (visning av alla internationella kanaler, inklusive den italienska); säker, inbyggd gasspis, dubbelt oberoende tyskt luftkonditioneringssystem) .
Lägenheten är utrustad med alla tillbehör som ska upplevas, omedelbart: (tillbehör och material för köket och för badrummet, inklusive handdukar, badlakan, dubbla ortopediska madrasser (ny), kuddar, lakan, filtar etc. extra kvalitet och i perfekt skick, delvis aldrig använt).
Den exklusiva fastigheten i lägenheten är mycket vacker och mycket stor och går runt huset, med gräsmatta, möblerad med vaser, amforor och utrustad med ett fantastiskt indonesiskt lusthus och tillbehör för utsidan i teak.
Lägenheten har två privata parkeringsplatser, i ett mycket bekvämt läge, framför conciergen och nära huset.
Fastigheten är bland de som Kubas regering har tillåtit att bygga specifikt för försäljning och är exklusiv egendom för utländska medborgare (med en offentlig försäljningshandling, som den italienska och med registrering i fastighetsregistret för kommunen Havanna. ). Dessa fastigheter kan köpas och säljas fritt av alla och nu också av medborgare med amerikansk nationalitet.
De intresserade kommer att följas för alla överföringsförfaranden av kubanska yrkespersoner och italienska yrkespersoner som är bosatta i Havanna.
Kostnaderna för att utföra dessa småskaliga metoder kommer att delas mellan köpare och säljare och kommer att lagligen dokumenteras av de kubanska huvudstaden.
Motivationen för försäljningen är flytten av min yrkesverksamhet till Indonesien.
Försäljningspris för de två fastighetsenheterna (80 + 80 kvm) 300 000,00 euro (tre hundra tusen). Den enda enheten (80 kvadratmeter) 150.000,00 euro (hundra femtio tusen euro).

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB