Försäljning Hus, La Havana, La Habana, Kuba, Calzada 256 entre J e I

Försäljning - Cod. 26742

  • Typ: Hus
  • Område: 151 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: baja

FÖRSÄLJNING AV BOSTÄDER: ligger på vägen mellan Jei Avenue, ett kvarter från strandpromenaden och den amerikanska ambassaden, mycket turistiska området och en massa människor från andra provinser i Kuba som kommer att ansöka om visum till ambassaden så att företaget Intäkterna är framgångsrik som restaurang eller café.
Huset är en biplanta art deco (mycket amerikansk och ganska yttre fasaden) i detta fall är den främre, lägre, alla med staket och spaljé för deras säkerhet, har trädgårds garage, egen brunn, veranda, vardagsrum , holl, kök, 5 rum, 2 badrum. Är takplattan. Alla rum är stora och är i gott skick.
Det har en utomhus korridor vilken sida av rummet och ytterdörren öppnades, har ett badrum och ett pentry, detta rum har luftkonditionering, kylskåp, TV, kubaner idag är intäkter i flera varianter till 10,00 CUC dagligen natt, 5.00 CUC under 3 timmar till par, 150 CUC för en månad, är den dagliga hyran för utlänningar 30,00 CUC.
Har förmågan att göra samma sak under 3 andra rum kan bli ett gästhus med 4 rum att hyra, Den övre våningen av huset nyligen köpt för samma utländska inkomst av näringsverksamhet.
Också redan testats av ägaren till caféet och restaurangbranschen det eftertraktad av mängden människor som passerar genom området.
Plats: Odalys 52851418; 7 8317049 efter 08:00, lördag och söndag som helst.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB