Uthyrning 3:a, Santa Clara, Villa Clara, Kuba, 1, Leoncio Vidal, Santa Clara, Villa Clara, Cuba

Uthyrning - Cod. 29740

  • Typ: 3:a
  • Område: 30 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Santa Clara Kuba Bed and breakfast Hostal Vista Park
Hostal Vista Park: det mest centrala vandrarhemmet koloniala Santa Clara, Kuba.
Huset har en underbar eklektisk arkitektur och koloniala våningar med en höjd från golv till tak på 6 meter, liknar ett litet palats som består av sex rum på 25 kvadratmeter och en unik utsikt jämfört med alla andra vandrarhem i staden.
Koloniala hus i hjärtat av Santa Clara, med en klassisk, rymlig och luftig koloniala atmosfär, i mycket gott skick och komfort, till höger om den provinsiella biblioteket "José Martí", och med utsikt över Parque Vidal, nästan alla centra kulturella, där du har tillgång till den omfattande kulturliv i staden.
Huset har en stor terrass där du kan se hela panorama över staden och den äldsta staden klockan. Alla sevärdheter i staden ligger inom räckhåll för vårt hus, banker och uttagsautomater för att ta ut kontanter, museer konsthantverk, teater, bio, accesspunkter natt för fester, alla organ resa och resedisk är bara 100 meter från vårt hus, mausoleum Che är 2 kilometer från vårt hus, det pansartåg 600 meter.
Huset har 3 rymliga rum att hyra, 6 kvadratmeter vardera, där du kan vara värd familj och vänner i en grupp så stor att det är varje rum som skiljer oss från andra vandrarhem eftersom vårt hem i stället välja två rum kan välja en och betala mycket mindre. Det första rummet har en dubbelsäng och tre personliga med upp till 5 personer, har det andra sovrummet en dubbelsäng och tre personliga ge det kapacitet att rymma 5 personer, och det tredje sovrummet har två dubbelsängar och en bäddsoffa kan vara för sex personer för totalt 16 personer och 11 bäddar i 3 sovrum, kan du ta emot grupper av vänner och familjer och är mer kostnadseffektiv än andra hus, om vänner eller familj, har också förmånen som är i området trådlöst Internet wi-fi och kan komma åt den från balkongerna eller rum, eftersom det ligger i området Parque Vidal, även rummen har luftkonditionering, kylskåp, tv-apparater, fläktar och naturlig ventilation, balkonger med utsikt över parken Vidal, är på terrassen ett av rummen där du kan se hela staden. Varje rum har eget badrum med varmt och kallt vatten. Förutom 2 rum med balkong, där du kan följa det dagliga livet i staden, kan du också sola på terrassen. Vi erbjuder frukost och middag, bar service i rummet, bland många andra.
Leoncio Vidal nr 1 hög, mellan Vidal Park (Gloria) och Maceo Street, Santa Clara, Kuba, 50100
I den centrala parken i staden Santa Clara, till höger om José Martí biblioteket

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB